Veckobrevet som kommer före
vecka 38 – 18 till 24 SEP 2023

Rotary Staffanstorp arrangerar jubileumskonsert med Josefin Björk Werner Swing Orchestra 24 sep

Rotary Staffanstorp firar att det är 50 år sedan klubben bildades genom en jubileumskonsert den 24 september kl 16.00 med Josefin Björk Werner Swing Orchestra. Konserten arrangeras för att stödja unga musikstuderande.

Läs mer...

Visst vill ni vara med på Rotary Action Summit i Malmö om ett år

Ta chansen att träffa och umgås med Rotarianer från Finland, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Danmark, Norge, Island och Sverige! Nästa år är Malmö värd för Rotary Action Summit. Det är ett fantastiskt tillfälle för oss alla att få träffa Rotarianer från hela Skandinavien och från länder runt Östersjön. Rotary Action Summit 2024 är den 20–22 september och avslutas, som traditionen bjuder, med en middag på lördagskvällen. Som en del i Rotary Action Summit är söndagen den 22 september öppen för möjligheter att kunna umgås över lands-, distrikts- och klubbgränser.

Alla klubbar i distriktet kan komma med förslag till ett spännande, intressant och lockande arrangemang som inbjuder till samvaro och gemensamma upplevelser under söndagen. Givetvis kan arrangemanget vara gemensamt för flera klubbar.

Läs mer...
Distrikts-evenemang
The Rotary Foundation (TRF) utbildning
Hemma hos dig via zoom
20 sep 2023
19:00 – 21:00
 
EmpGirls-DEI Bodelning med Ann-Charlotte Hammar
ZOOM
21 sep 2023
18:30 – 20:00
 
DG-möte med distriktsråd och AG
Scandic Helsingborg Nord
23 sep 2023
10:00 – 15:00
 
Visa hela listan

Det händer i EN KLUBB NÄRA DIG NÄSTA VECKA:

 
En fin grej med medlemskapet i Rotary är att du är välkommen att besöka vilken klubb du vill i hela världen. Här nedan ser du vad som händer nästa vecka i klubbarna nära dig. Varför inte vidga vyerna och besöka någon eller några av dem.
 

Distriktets veckobrev mejlas till alla medlemmar i distrikt 2390. 

Redaktör: Mats Håkanson, Malmö-Öresund Rotaryklubb