Publicerad av Magnus Jönsson
Information till IT-samordnare, Sekreterare och inkommande President.

Jag hoppas är klara med arbetet i ClubRunner inför det nya Rotaryåret och ni kan njuta av en skön sommar.

Här kommer några punkter på vad som ska vara klart i ClubRunner innan den 30/6
  • Medlemsynkronisering av medlemmar mot RI - kontrollera era loggfiler så där inte är några fel. Felaktig synkronisering kan ge fel medlemsavgifter för er klubb
  • Funktionärer för nästkommande år är ifyllt - är ni tveksamma sätt gärna sekreteraren på funktionärsposten, så kommer utskick från distrikt och RI till klubbens styrelse.
  • Rätt behörigheter i ClubRunner för styrelse och funktionärer och ändring av behörigheter för styrelsemedlemmar och funktionärer som slutar.
Guider och filmer hur man gör hittar ni här https://rotary2400.se/page/teknisk-supportsida
Saknar ni något, så kontakta mig på rotary2400@gmail.com

Under augusti-september kommer jag att hålla utbildning i ClubRunner för nya funktionärer och de som vill fräscha upp sina kunskaper.
Det blir 60-90 minuters pass vid varje tillfälle och på en modul varje gång.
Utbildningen sker digitalt via Zoom och sker på vardagkvällar. Inbjudan skickas ut till er under början av juli.
ClubRunner har presenterat en del nyheter, som vi kommer ta upp då.

En liten "pekpinne" är att jag i år lägger in årets funktionärer i nästa års funktionärslista för de klubbar som saknar obligatoriska funktionärer den 1/7.
Detta arbete gör jag i början av juli. Så för mig och framförallt er egen skull, hjälp mig att göra funktionärslistan klar innan den 30/6.

Önskar er alla en skön sommar
Magnus Jönsson
Distriktets IT-samordnare (DITS)